За нас

Тестираме нова веб-страница. Посетете ја страницата www.listener-pro.com.

Слушателот Pro Technology копродукции, Ltd беше ко-инвестирано и основано од докторски студент кој дипломирал на Универзитетот во Токио во Јапонија, господар на универзитетот Цингхуа и магистер од универзитетот Шангај iaиатонг. Слушателот Про отсекогаш земал технологија за истражување и развој на иновации како основна конкурентност на нашите производи. Формиравме професионален тим за истражување и развој со супериорни искусни хардверски инженери и софтверски инженери. И главниот инженер е професионален во областа на аудио преносот со повеќе од 20 години искуство во R & D. Тие се одговорни за истражување и развој на целиот спектар на аудио производи, внатрешни модули и целиот софтвер, дизајнирање структурна матична плоча, изглед. Тие обезбедуваат силна техничка поддршка за производите на компанијата.

ШТО ПРАВИМЕ

  • лого на партнерлого на партнер
  • лого на партнерлого на партнер
  • лого на партнерлого на партнер
  • он-лајн продавницаон-лајн продавница