Rreth Nesh

Ne po testojmë një uebfaqe të re. Vizitoni www.listener-pro.com.

Listener Technology Technology Co, Ltd ishte bashkë-investuar dhe themeluar nga një student doktorature i cili u diplomua në Universitetin e Tokios në Japoni, një master nga Universiteti Tsinghua dhe një master nga Universiteti Shanghai Jiaotong. Listener Pro ka marrë gjithmonë hulumtime teknologjike dhe inovacione zhvillimi si konkurrencën thelbësore të produkteve tona. Ne kemi formuar një Ekip profesional për Hulumtim dhe Zhvillim me inxhinierë dhe inxhinierë softuerikë me përvojë të lartë. Dhe inxhinieri kryesor është profesionist në fushën e transmetimit audio me më shumë se 20 vjet përvojë R & D. Ata janë përgjegjës për hulumtimin dhe zhvillimin e gamës së plotë të produkteve audio, module të brendshme dhe të gjithë softverit, hartimin e motherboard strukturor, pamjen. Ata po ofrojnë mbështetje të fortë teknike për produktet e kompanisë.

ÇFARË BËJMË NE

  • logoja e partneritlogoja e partnerit
  • logoja e partneritlogoja e partnerit
  • logoja e partneritlogoja e partnerit
  • dyqan onlinedyqan online